رادیولوژی دیجیتالی - سونوگرافی – اکوکاردیوگرافی -سی تی اسکن- ام آرای
ورود افراد زیر 18 سال به جهت اینکه صفحات رشد در استخوانها باز است و همچنین خانمهای باردار ممنوع می باشد. میزان دوز اشعهء تابشی به بیمار- تابش اشعهء منطقه مورد نظر(لازم به تابش اشعهء به تمام بدن بیمار نمی باشد.) افرادی که جهت مقید کردن حیوان در اتاق اشعهء حاضر می شوند باید لباس سربی بر تن کنند و در معرض مستقیم اشعهء قرار نگیرند
مبنای تهیهء تصویر جزوء امواج رادیویی و بدون خطر است اما اشعهء x جزوء امواج یونیزه کننده است و درحین کاربا این سیستم، باید تمام اصول ایمنی رعایت شود . در رادیولوژی تابش اشعه x بر بدن بیمار می باشد و درسونگرافی،مبنای تهیهء تصویر،تابش امواج فراصوت است. امواج فراصوت استفاده می شود .
درمورد رادیولوژی به جهت اینکه اشعهء x قدرت نفوذ بالایی دارد، نیاز به آماده سازی خاصی ندارد،فقط باید دقت کنیم که اگر لباس بر تن بیمار است خارج شود،هیچ جسم خارجی بر بدن نباشد چون ممکن است به عنوان ساختار های غیر واقعی (آرتیفکت) تلقی شود همچنین، باید سطح بدن بیمار برسی شود که جسم خارجی همچون قعات مدفوع و چوب و سنگ و…. در لابلای پشم ها نباشه. در ادامه باید دقت شود که پوزیشن دهی درستی داده شود و حداقل 2 نما تصویر تهیهء کنیم (رخ و نیم رخ) البته به صلاح دید، متخصص رادیولوژی ممکن است نیاز به تعداد بیشتری رادیوگراف جهت رسیدن به نتشخیص نهایی باشه . در اولتراسونوگرافی از امواج رادیویی(فراصوت) استفاده میشود که امواجی بی طر هستند اما قدرت نفوإ بالایی ندارند و لذا جهت انجام سونوگرافی باید موضع مورد نظر شیو شود (موهای آن منطقه زده شود) همچنین از ژل های مخصوص سونوگرافی استفاده می شود تا سر پراب کاملا بر سطح پوسن بچسبد و تصویر باکیفیتی ایجاد شود.
از 3 سالگی به بعد، سالیانه چک آپ سی بی سی و بیوشیمی برای سگ و گربه جهت تشخیص زود هنگام و درمان سریعتر بیماری ها و مقایسه پروفایل خونی هر پت با آزمایش های سال های گذشته خودش توصیه می شود.
این آزمایش برای بررسی التهاب و عفونت های خونی، کم خونی ها، بررسی انگل های خونی و برخی سرطان ها کمک کننده است.
آزمایش های بیوشیمی جهت بررسی کارکرد اندام های داخلی مثل کلیه و کبد و پانکراس، تشخیص بیماری های دیابت و مشکلات هورمونی کمک کننده است.
بین 10-12 ساعت
عدم شستشو موضع و عدم استفاده از دارو یک هفته قبل نمونه گیری ضروری است.
بله. در صورتی که بتوانید روزانه اقدام به این کار نمایید بسیار عالیست، در غیر این صورت سعی کنید هر چقدر که ممکن است این کار را انجام دهید.
درباره مشکلات دندانی سگ ها کلیک کنید.
بله. این ترکیبات به خصوص در زمان هایی که مسواک زدن منظم قابل انجام نباشد توصیه میشوند.
از آنجایی که عدم بیهوشی می تواند مانع همکاری پت و انجام دقیق جرمگیری شود، می بایست این کار در بیهوشی کامل انجام گردد.
این لوله داخل نای قرار میگیرد و علاوه بر اینکه راه تنفسی را باز نگه میدارد، مانع ورود آب دستگاه جرمگیر به نای می گردد و از خفگی احتمالی جلوگیری می نماید.
الزاما اینگونه نیست و تعیین زمان برای جرمگیری وابسته به شدت جرم دندان ها می باشد.
بله. این موارد به صورت فیزیکی و غیرفیزیکی کمک به از بین رفتن جرم و همینطور جلوگیری از تشکیل مجدد آن می گردند.
بله شما می توانید به صورت حضوری مراجعه نمایید
بله. پت شاپ تمام تلاش خود را در جهت تامین کلیه احتیاجات دلبند شما حتی آن ها که در فروشگاه خود موجود نباشند کمک خواهد نمود.
بله. طیف وسیعی از غذاهای درمانی از برندهای معتبر در دسترس شماست.
به طور قطع کیفیت محصول در اثربخشی آن نقش تعیین کننده ای دارد. از این رو ما در زمینه خرید کلیه ملزومات حیوانات خانگی به چند امر توجه ویژه ای می کنیم از جمله اصالت کالا، تاریخ تولید و انقضا و سابقه کارخانه تولیدکننده. بنابراین می توان با خیال راحت از کیفیت محصولات ارائه شده در فروشگاه ما اطمینان داشته باشید.
بله. عموما برای تهیه غذاهای درمانی به خصوص برای زمانی که اولین بار بخواهید آن را به پت خود بدهید نیاز به ارائه نسخه دامپزشک را دارید.
هر چه توله از سن پایین تر به آرایشگاه برود انجام این کار در بزرگسالی برایش راحت تر است. از این رو بهتر است بعد از واکسیناسیون و در حدود سن 12-16 هفتگی اولین آرایش برای هر پت انجام پذیرد.
به طور کلی هر 6 هفته.
سگ ها به شدت نسبت به استرس سرپرست خود آگاه می شوند. چنانچه خود شما نسبت به انجام عملیات در آرایش و شستشو آرامش داشته باشید، این آرامش به آن ها نیز منتقل می گردد و استرس کمتری را تجربه خواهند کرد.
خیر. در آرایشگاه آرنیک این امور بدون آرام بخشی انجام می پذیرند.
عموما بیمارانی که تحت یک جراحی بزرگ قرار گرفته اند میبایست حداقل یک شب در کلینیک بستری شوند. این امر به ما اجازه میدهد تا به دقت شرایط بیمار را تحت نظارت داشته باشیم و از خطرات احتمالی پیشگیری نماییم. همچنین طی این مدت میتوان مدیریت درد بهتری برای بیمار انجام داد زیرا اصولا تجویز برخی از داروهای ضد درد تنها در مراکز درمانی مجازند.
ما اضطراب و نگرانی شما بابت جراحی دلبندتان را درک میکنیم. ما تلاش داریم حیوان جراحی شده در کوتاه ترین زمان به آرام ترین شکل ممکن از بیهوشی خارج شود. گاهی اوقات ملاقات سریع بعد از جراحی میتواند مانع دسترسی به شرایط ذکر شده گردد. ما همواره پس از به هوش آمدن بیمار و پیش از انتقال آن به بخش بستری یا مراقبت های ویژه شرایطی را برای دیدار شما با دلبندتان فراهم خواهیم کرد.
کلیه توضیحات لازم را برای پشت سر گذاشتن دوران نقاهت در منزل توسط دکتر معالج به شما توضیح داده خواهد شد. همچنین شما میتوانید هر سوالی در این ارتباط را به صورت تلفنی از بیمارستان بپرسید
محدودیت حرکتی مد نظر ما پرهیز از دویدن-پریدن و بالا و پایین رفتن ار پله است. همچنین بازی با سایر حیوانات و کودکان نیز در این زمان میتواند خطرناک و آسیب زننده باشد لذا باید انجام نپذیرد.
بسته به نوع حیوان و نوع جراحی طول مدت جراحی متفاوت است.
شروع واکسیناسیون از 8 هفتگی، سه دوز واکسن (واکسن های یادآوری) با فاصله سه هفته یا یک ماه و بعد به طور سالانه تکرار شود.
بهتر است هر سه ماه یک بار برنامه ضدانگل انجام شود.
جرمگیری دندان به خصوص برای حیواناتی که مسواک نمیزنند لازم است هم از لحاظ سلامت دهان و دندان و هم جهت جلوگیری از بیماری های قلبی، کلیوی، کبدی. بهترین زمان جهت جرمگیری از دوسالگی و با نظر دکتر دامپزشک و فاصله زمانی بین جرمگیری ها هر 5 / 1 تا 2 سال می باشد. بیهوشی جهت جرمگیری در صورت حضور متخصص بیهوشی و استفاده از ابزار های لازم کمترین ریسک را دارد و نباید بابت آن نگرانی خاصی وجود داشته باشد .
درباره عقیم سازی و عدم عقیم سازی نظرات مختلقی وجود دارد ولی لوزم آن بدون شک با توجه به سن ، جنس و نژاد آن و در نظر دکتر دامپزشک مربوط اجتناب ناپذیر است وسن انجام عقیم سازی هم حتما با توجه به سه مورد بالا (سن، جنس و نژاد) طبق نظر دامپزشک تو صیه میشود.